Menu

Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van al onze producten en diensten. Alle webgerelateerde diensten voldoen aan de W3C standaard en zullen volledig responsive worden opgebouwd, wat wil zeggen dat deze beschikbaar in de browser op zowel desktop, tablet en mobiel.

Indien uw meer informatie wenst over onze diensten, of geheel vrijblijvend een offerte wilt aanvragen, dan kunt u contact met ons opnemen via info@siteapps.nl of via 0111-78 81 03.

Image Banner

Websites & Webshops

Waar we in 2006 mee begonnen zijn is het ontwikkelen van websites en webshops met ons eigen CMS systeem.

Ons CMS systeem is een zeer gebruiksvriendelijke webapplicatie waarin u zelf uw website en webshop kunt beheren. Deze applicatie is beschikbaar in alle moderne browsers. Technische kennis voor het CMS systeem niet vereist.

Wij kunnen zelf uw website ontwerpen of werken vanaf uw eigen schets of ideeën.

Cloud Applicaties

Indien een eigen applicatie wenst welke voor meerdere personen of vanaf meerdere locaties bereikbaar dient te zijn, dan kunnen wij voor u maatwerk cloud applicaties ontwikkelen.

Deze applicaties zullen worden gemaakt in een webbased omgeving waardoor deze in de browser beschikbaar zijn.

Voor de veiligheid van de gegevens binnen deze applicatie zal gebruik worden gemaakt van diverse encryptie tools. U kunt er voor kiezen om de applicatie te hosten binnen uw eigen omgeving of op één van onze beveiligde webservers.

Mobiele Applicaties

Voor alle bekende mobiele platformen als iOS, Android en Windows8 Mobile kunnen wij de meest uiteenlopende mobiele applicaties ontwikkelen.

Wij kunnen gebruik maken van alle hardware mogelijkheden van de toestellen als TouchID, GPS locatie, camera etc.

Ook kunnen via onze Push Service het mogelijk maken push berichten te versturen naar de toestellen.

Desktop Applicaties

Indien u een applicatie wenst voor offline gebruik, dan kunnen wij voor uw de meest uiteenlopende desktop applicaties ontwikkelen voor de besturingssystemen Windows, macOS en Linux.

Ook hebben desktop applicaties het voordeel dat deze gebruik kunnen maken hardware gekoppeld aan de PC of het lokale netwerk.

Webhosting

Wij beschikken over eigen servers waarop wij uw website of maatwerk applicatie kunnen hosten.

Onze servers beschikken over de nieuwste software en laatste beveiligingsupdates.

Uw domein word standaard geleverd met gratis SSL certificaat voor beveiligde verbinding en data overdracht.