Mobiele Applicaties

Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken: smartphones en tablets, en voor bijna alles bestaat tegenwoordig een mobiele app.

Wij kunnen voor u mobiele applicaties ontwikkelen en plaatsen in Apple AppStore en Google Play Store.

Voordelen Mobiele Applicaties

Iedereen kan deze installeren op eigen smartphone of tablet

Update's distributeren via AppStore of PlayStore

Moglijkheid to aansturen hardware als camera en gps ontvanger

Gemakkelijk te koppelen met webbased applicaties

SAF Framework Mobiel

Voor mobiele apps hebben wij een speciale versie van ons SAF Framework ontwikkeld. Dit framework handelt hier alle communicatie af met de het mobiele apparaat. Denk hierbij aan het ophalen van GPS locatie, registeren van push berichten en het gebruik maken de camera functionaliteit voor het scannen van barcodes of het maken van foto’s.

Framework

Koppeling met webbased applicatie

Veelal zal een mobiele applicatie gezien worden als een uitbreiding op een webbased applicatie. Of zal hiervoor specifiek een webportal voor moeten worden ontwikkeld om extern data te kunnen opslaan of het verzenden van push berichten. Onze medewerkers kunnen u hierover informeren tijdens een oriëntatie gesprek.

Weareables

Tevens kunnen wij ook apps ontwikkelen wearables zoals smartwatches. Deze apps kunnen standalone apps zijn, welke alleen beschikbaar is op het apparaat of companion apps, deze apps zijn een aanvulling op de mobiele app en werkt alleen als beide zijn geïnstalleerd. Voordeel van companion apps zijn het dat instellen of inloggen gaat via de mobiele app welke beschikt over een groter scherm en gemakkelijker toetsenbord.

App Distributie

Distributie via AppStore of PlayStore

Om uw app bij uw klanten of medewerkers op het toestel geinstalleerd te krijgen kunnen we deze plaatsen in de Apple AppStore en Google Play Store. Dit kan via onze account of u kunt zelf een ontwikkel account registreren en dan wij als developer Apps namens u in de desbetreffende stores plaatsen.