Over Ons

De geschiedenis van Siteapps

Sinds 2006

Siteapps is begin 2006 opgericht met als doel het maken van simpele websites en kleine (webbased) applicaties voor kleine ondernemers tegen een voordelig tarief. Sinds de begin jaren hebben wel veel klanten kunnen voorzien van een mooie website met ons simpele eigen CMS systeem. Naar mate het internet steeds populairder werd zijn wij steeds meer maatwerk gaan verrichten in de vorm van webbased applicaties. Met de komst van de smartphone en tablet zijn wij ons ook in het ontwikkelen van mobiele apps gaan verdiepen, en kunnen daarom nu voor vrijwel ieder platform en apparaat applicaties ontwikkelen.

about
TEAM

Jong, vakkundig en flexibel

Ons team is jong, vakkundig en flexibel en staan graag voor u beschikbaar. Wil u met ons in contact komen? Mail dan naar info@siteapps.nl of bel met 085 301 9 301.

images
images
images
WERKWIJZE

De manier waarop wij werken.

Voor ons en onze klanten ik het belangrijk te weten hoe te werk te gaan. Hieronder vindt een een overzicht van alle stappen binnen onze werkwijze.

Tijdens het oriënterend gesprek bespreken wij met u wat uw wensen zijn voor uw applicatie. Na dit gesprek zullen wij samen overeen komen wat er eventueel moet worden uitgezocht. Hier zullen wij u een globale prijsopgave doen.
Tijdens de ontwerp fase bespreken wij het u exact te functionaliteiten die wens ontwikkeld te hebben. En hoe we deze dit gaan vormgeven. Hierna volgt dan de definitive offerte.
Indien de offerte is ondertekend en een eventuele aanbetaling is gedaan, zullen wij starten met het ontwikkelen van de applicatie. Afhankelijk van uw applicatie kunt u mogelijk tijdens te ontwikkel fase al onderdelen testen van uw applicatie.
Na de ontwikkelfase volgt de test fase. Hierin is het voor u mogelijk de volledig applicatie testen binnen onze test omgeving.
In de afrond fase zullen wij de eventuele opmerkingen uit de testfase aanpassen en is uw systeem klaar voor oplevering.
Als alle openstaande punten zijn verwerkt is uw applicatie klaar om live te gaan!