Webbased Ontwikkeling

Doordat er tegenwoordig steeds meer gewerkt word vanaf thuis, kantoor of onderweg worden ze gezien steeds vaker gebruikt: Webbased applicaties. Webbased applicaties zijn applicaties die werken in de cloud. Dit wil zeggen dat de applicatie en alle bijbehorende data niet meer op de computer van uw medewerker word gezet, maar bereikbaar is van een webadres. Hierdoor is data beter beveiligd en kunnen er makkelijker backups worden gemaakt.

Een andere vorm van een webbased applicatie is bijvoorbeeld een klant portal. Doordat u klanten door het hele land of wellicht wereldwijd verspreid zitten, is het werken met een webased portal een simpele en makkelijke oplossing.

Voordelen Webbased Ontwikkeling

Werken vanaf vrijwel elke locatie en met ieder apparaat

Werken met meerdere personen tegelijkertijd

Gemakkelijk te updaten en backuppen

SAF Framework

Na jaren lang applicaties te hebben ontwikkeld hebben wij alle terugkerende functies samenvoegt in één framework wat wij het SAF Framework noemen.

Doordat wij onze webbased applicaties uit rusten met dit framework kunnen wij snel de basis van een nieuwe applicatie opzetten wat voordeel heeft in tijd en kosten.

Framework

REST API

De door ons ontwikkelde webbased applicaties bevatten doordat deze gebruik maken van ons SAF Framework standaard de REST API Implementatie. Hierdoor is het ook mogelijk om externe applicaties zoals bijvoorbeeld mobiele apps, gemakkelijk te kunnen koppelen aan uw applicatie. Ook kunnen wij u voorzien van alle REST documentatie van uw applicatie zodat ook externe developpers hier hun mee aan de slag kunnen.

Koppeling met externe applicaties

Uw webbased applicatie kunnen doormiddel van API’s ook zeer gemakkelijk koppelen aan externe applicaties. U kunt hierbij denken aan het simpel ophalen van het actuele weer, uitvoeren van iDEAL betalingen of automatisch bestellen van producten.

service

Hosting

Als onze applicaties hosten wij op een van onze servers binnen Nederland. Deze servers worden door ons continue gemonitord op ongewenste activiteiten en worden tevens continue voorzien van de laatste beveiligingsupdate’s.

Ook kunnen wij afhankelijk van uw wensen speciaal voor u een eigen server inrichten en deze bijvoorbeeld redundant inrichten doormiddel van meerdere servers in aparte datacenters verspreid over het land.