Websites, Webshops & Social Media

Gevonden worden op het internet is must deze tijd. Met de komst van de smartphone is het opzoeken van bedrijven en diensten een dagelijks voorkomend ding. Wij kunnen u voorzien van een professionele website voor uw bedrijf.

Wij kunnen voor u allerlei soorten websites ontwikkelen, van een statische website tot en met met complete webshops kunt u bij ons terecht.

Indien gewenst kunnen onze content managers samen met u uw website volledig voorzien van informatie en professionele foto’s.

CMS Systemen

Voor het beheer van uw website kunnen wij gebruik maken van diverse Content Management Systemen (CMS). Afhankelijk van uw wensen en kennis in het beheer van een website, zullen wij voor u éen van deze systemen implementeren.

CMS

Social Media

Ook kunnen voor u uw social media door ons laten beheren. Wij maken dan samen met u een promotieplan en zullen daarmee ervoor zorgen dat uw volgers met regelmaat zullen worden voorzien van nieuwe posts.

Hosting

Hosting

Uw website hosten wij op een van onze servers binnen Nederland. Deze servers worden door ons continue gemonitord op ongewenste activiteiten en worden tevens continue voorzien van de laatste beveiligingsupdate’s.